duminică, 26 februarie 2017

~ SuperBlog Spring Competition ~

                     ~ It smells like SPRING ~


 

          Hello dragile mele inimioare, cu mare entuziasm va anunt ca in curand incepe editia de primavara a competitiei SuperBlog, astept cu mare nerabdare noile probe si provocari. Este a doua oara cand ma inscriu in aceasta super competitie si sincer sper ca de data aceasta sa ma descurc mult mai bine. Daca la prima participare am terminat in primii 50 participanti, de data aceasta imi doresc sa ies pe un loc mai sus, nu aspir la primele 3 locuri pentru ca acolo este nevoie de experienta si multa munca.

                         

       Si de aceasta data s-au alaturat sponsori de seama, pe unii ii stim de data trecuta, pe ceilalti ii vom cunoaste pe parcurs. Va las o mica parte din sponsori, si sper sa imi tineti pumnii sa ma descurc la aceasta super competitie: Hotel Aurora Mamaia, AVBS Credit, Delaco, Farmec, La Fantana, Swiss Solutions, Vacante Speciale, Wu Xing si AIA Proiect. Intr-adevar sponsori pe masura ce ne vor provoca sa ne punem imaginatia si interesul la bataie.
     
      Una peste alta astept cu emotii competitia sper sa reusesc ce mi-am propus, iar colegilor mei participanti le urez mult succes.


         Pupici colorati dragile mele inimioare parfumate, stati pe aproape urmeaza surprize frumoase pentru ca usor usor se apropie aniversarea blogului.


                                     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

~ Sexi chic or Casual smart ~

               Femeile iubesc hainele, pantofii, parfumurile si produsele de make-up, fa-i astfel de cadouri sau surprinde-o cu mici detalii...